Informació sobre els serveis de l’Ampa al Ceip Santa Maria d’Avià

Des del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) ens fan arribar la següent invitació:

Benvolguts i benvolgudes,

El proper divendres 13 de desembre de 2013, a les 17,30 hores, a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet es farà la presentació de la maleta pedagògica “Noies i nois. Tants a Tants”, que ha elaborat la Biblioteca de Rosa Sensat.

Es tracta d’un conjunt d’obres que permeten una mirada i una reflexió en favor de la igualtat d’oportunitats, la superació dels estereotips de gènere, culturals i socials, i la defensa de la dignitat personal, i aporten recursos als docents per treballar la coeducació.

La maleta conté un centenar de títols així com un recull bibliogràfic per poder aprofundir i seguir investigant sobre el tractament de gènere en la literatura infantil i juvenil, proporcionar els elements necessaris a partir dels quals es pot seguir treballant de manera autònoma, i actualitzar la selecció de lectures.

El treball bibliogràfic i de recerca ha estat desenvolupat per Rosa Mut Carabasa i Amàlia Ramoneda Rimbau (que és la que ens la presentarà). Per aquest treball, la Biblioteca de Rosa Sensat ha obtingut aquest any el Premi 8 de març-Maria Aurèlia Capmany de l’Ajuntament de Barcelona en la XXV edició.

Es demana confirmar l’assistència, telefonant al CRP de Berga (938214190) abans del dilluns 9 de desembre.

Atentament,

Junta de l’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: