Informació sobre els serveis de l’Ampa al Ceip Santa Maria d’Avià

Empresa Llibres Text: www.llibrestext.com (plataforma on-line)

S’ha d’accedir a la plataforma on-line de l’empresa on es farà la comanda dels llibres amb el codi que han facilitat des del centre. El període de venda és del 20 de juny al 14 de juliol de 2017. El pagament inclou:

– els llibres corresponents al curs de l’alumne (que trobarà a la seva aula el primer dia de classe al setembre),

– el material escolar individual (que es compra conjuntament a la papereria Avinguda 44 d’Avià)

– i la quota de socis de l’AMPA (30€ pel primer fill a l’escola, 20€ pel segon escolaritzat i gratuïta a partir del 3r fill).

MOLT IMPORTANT FER SERVIR EL MATEIX CORREU ELECTRÒNIC PER REALITZAR LES COMANDES DE TOTS ELS FILLS D’UNA MATEIXA FAMÍLIA, PER PODER GESTIONAR CORRECTAMENT L’IMPORT DE LA QUOTA DE L’AMPA!

Les famílies que no tinguin accés a internet podran fer la comanda presencialment a l’escola el dia 26 de juny de 9 a 11 hores i el dia 27 de juny de 15 a 17 hores.

 

Tingueu a mà el número de centre i el número de reserva per si hi ha qualsevol incidència o devolució de la pestanya devolució/incidència en un termini de 15 dies des de que s’han rebut els llibres. Per fer-ho s’han de seguir els passos (incidencia@llibrestext.com o al telèfon 902820727). La factura es pot imprimir des de la pestanya “Factures”.

Qualsevol dubte us podeu adreçar als membres de la Comissió de Llibres: la Imma Cols, la Montse Rossinyol, l’Eva Manubens o la Laia Garreta.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: