Informació sobre els serveis de l’Ampa al Ceip Santa Maria d’Avià

A finals del curs passat l’AMPA va presentar un projecte innovador i ha guanyat una subvenció de la Diputació de Barcelona per a ajudar a dur-lo a terme: “Ioga en l’educació: exercicis, jocs i tècniques per a l’escola i les famílies“.

La proposta es basa en oferir una formació sobre tècniques relacionades amb el ioga que puguin ser d’utilitat per millorar la concentració, la relaxació i la cohesió com a grup, dels infants. D’una manera motivadora i innovadora, a través d’exercicis i jocs adequats a cada grup d’edat, és pretén treballar la relaxació, la concentració, la respiració, les posicions del cos, alhora que es creen relacions basades en el respecte i la convivència l’aula.

El projecte involucra a diferents docents, educadors del menjador, als infants i també a les famílies. Les formadores que vindran formen part de l’associació RYE (Recerca en Ioga i Educació) ( http://rye-yoga-educacion.es/) i amb experiència en dur a terme aquest tipus de formació en altres escoles. Les sessions teòriques i pràctiques ja s’inicien aquest trimestre , i properament us enviarem la oferta de sessions per als pares i mares que hi vulguin participar.

Us animem a apuntar-vos, per conèixer el què estan fent els nostres fills i també per a posar-ho en pràctica a casa. Així si els vostres fills us diuen que estan tranquils com una granota o que estan fent la posició de la pluja us podreu seure al seu costat i gaudir d’uns moments de relaxació en família.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: